Management

(This site was running until 31st December 2015, please se more info in the latest news article on the start page.)

The operative kernel of the Swedish Faculty for Design Research and Research Education consists of Director Maria Hellström Reimer, Professor at Malmö University and Information officer Susanne Helgeson, Journalist and Press officer at Konstfack. An extended "transformation group" includes:

• Henric Benesch, PhD, Research Strategist, Göteborg University, HDK
• Stefan Holmlid, PhD and chair of D! board, Lecturer, Linköping University
• Johan Redström, Professor, Umeå Institute of Design
• Matilda Tham, Professor, Linneaus University
• Anders Warell, Professor, Lund University School of Industrial Design
• Åsa Wikberg-Nilsson, PhD and chair of D&R, Senior Lecturer, Luleå Institute of Technology