Nyhetsbrev

(Denna hemsida var aktuell t o m 151231, vänligen se den senaste nyheten på startsidan för mer information.)

Nyhetsbreven var tidigare ett av Designfakultetens sätt att hålla kontakt med och informera omvärlden om vad som händer i verksamheten. Sedan våren 2012 har nyhetsbreven ersatts av mailbaserade uppmaningar att gå in på hemsidan och läsa nyheterna på förstasidan. Detta med syftet att få våra intressenter att upptäcka sidan.

nyhetsbrev_november_2011.pdf
(146 kB)
nyhetsbrev_jun_2010_pdf.pdf
(169 kB)
nyhetsbrev_april_2011.pdf
(132 kB)
news_january_2011.pdf
(171 kB)
nyhetsbrev_jan_2011.pdf
(171 kB)

Vad är designforskning?

Designforskning koncentreras idag på designarbetets förmåga att skapa innovativa lösningar på komplexa problem och vidga individernas, företagens och samhällets ”möjlighetsrum”. Forskningen ger också egna bidrag till detta genom att kunskaper och innovationer från olika håll kopplas samman. En process som i sig resulterar i nya forskningsbaserade produkter, tjänster, system och miljöer samt mer kritiska, välförankrade och långsiktiga designprocesser.